Katon pesu ja maalaus

Pidennetäänkö edullisesti kattosi elinikää? Ota yhteyttä!

Katon pesu ja maalaus - KattoFix hoitaa

Katon pesu ja maalaus on hyvä hoitaa tasaisin väliajoin. Näillä pienillä toimilla suojaamme kattosi sään ja ilmastollisten olosuhteiden aiheuttamilta vaurioilta, pidentäen katon elinikää. KattoFix hoitaa sekä pesun että maalauksen aina ammattitaidolla, sopivilla aineilla ja kattosi materiaalin huomioiden.


Katon pesu - hyödyt

Pesulla poistamme katon pinnalta lian, sammaleen ja irtoroskan, jotka voivat hidastaa veden valumista pois katolta ja aiheuttaa kosteuden kerääntymistä. Pesu myös auttaa pidentämään katon käyttöikää huomattavasti ja parantaa sen ulkonäköä.
 

Pesun yhteydessä ruiskutamme katolle pinnoitteen, joka suojaa kattoa ja estää sitä likaantumasta heti uudelleen.

Katon maalaus - hyödyt

Katon maalaus taas suojaa kattoa auringon UV-säteiltä ja sateen, sekä lumen ja jään haitallisilta vaikutuksilta. Maaleilla on myös kosteudenkestäviä ominaisuuksia joilla estetään kosteuden imeytymistä kattoon. Maalauksen ansiosta kotisi katto kestää paremmin lämpötilanvaihteluita sekä tuulen, lumikuorman ja muiden sään aiheuttamien vaurioiden vaikutuksia.

Jos katto näyttää kuluneelta tai haalistuneelta, maalaaminen antaa sille uuden ilmeen, luoden siistimmän vaikutelman ja virkistäen kotisi ulkonäköä. Maalien takuuaika pätee myös työhömme!


Kerro tarpeesi ja jätä yhteystiedot, niin olemme yhteydessä Sinuun!

Scroll to Top