Kattoremontit

KattoFixin kattoremontti on hinnaltaan taatusti kilpailukykyinen investointi

Kattoremonttien ammattilainen - KattoFix

KattoFixin kattoremontti on hinnaltaan taatusti kilpailukykyinen investointi, joka maksaa itsensä monin tavoin takaisin. Onko nyt siis hyvä hetki hoitaa kuntoon kotisi suojaus ja energiatehokkuus, samalla kun nostamme kotisi arvoa.

 Monia hyviä kattoja puretaan voiton tavoitteluksi – pidetään huoli, ettei Sinun katollesi käy niin. Meillä kaikki lähtee kattosi kuntokartoituksesta, jonka jälkeen kerromme rehellisen mielipiteen siitä, onko katto uusimisen tarpeessa riittääkö sen pesu, maalaus tai pieni paikkaus.

Ajoissa tehty kattoremontti auttaa estämään vakavien ongelmien syntymisen ja lisäksi parantaa kodin energiatehokkuutta.

Katto on ensimmäinen puolustuslinja kodin suojaamisessa luonnonvoimilta ja kattoremontti yksi tärkeimmistä kotisi kunnossapitotöistä. Hyväkuntoisen katon alla, kuivassa kodissa on on mukava asua, kun kosteutta ei tahtoen kutsuta peremmälle.


Huollamme ja remontoimme kaikkia kattomateriaaleja, tiilikatosta peltikattoon ja muihin ratkaisuihin.

Kattoremontin hyödyt

Vanhan, kuluneen ja vuotavan katon remontilla tuetaan myös eristystä, minkä jälkeen lämpö ei karkaa niin herkästi harakoille. Tämä taas säästää rahaa pitkällä aikavälillä mm. sähkölaskun suhteen. Hyvin ja ajallaan tehty kattoremontti voi myös auttaa estämään hometta ja sen aiheuttamien terveysriskien syntymistä. Hoitamaton katto johtaa herkästi kosteuden kertymiseen talon rakenteisiin, mikä taas puolestaan voi johtaa homeen kasvuun. Pidetään kattoremontilla tämä riski pienempänä ja kotisi turvallisena, terveellisenä ympäristönä asua.

Kunnossa pidetty katto on myös panostus, jos aiot myydä kotisi tulevaisuudessa, sillä kattoremontti auttaa nostamaan kodin arvoa. Kokonaan uusittu katto voi tehdä talosta huomattavasti houkuttelevamman ja arvokkaamman ostokohteen. 


Scroll to Top