Rännit / Vesikourut

Rännien uusinta on tarpeellista, jos nykyiset eivät kuljeta vettä pois rakenteista

KattoFix hoitaa vesikourujen ja rännien huollot, korjaukset sekä uusimisen eri profiileilla

Tilaa KattoFix pitämään kotisi vesikourut ja rännit puhtaina ja toimivina. Paras tapa on säännöllinen puhdistus, joka poistaa lehdet, oksat, linnunpesät ja muun irtoaineksen ränneistä. 
Puhdistuksen yhteydessä tarkistamme rännien kunnon ja mahdolliset vauriot. Rikkinäiset rännit tietenkin paikataan tai vaihdetaan tarvittaessa.

Kunnossa olevilla, puhtailla ja ehjillä ränneillä varmistamme, että kotisi katto pysyy kuivana ja turvallisena. 

Rännien vaihto on aina nopea ja kevyt toimenpide silloin kun asioit KattoFixin kanssa.

Rännien huollon hyödyt - Edullinen keino suojata koti

Vesikourut ja rännit ovat tärkeitä osia katon kunnon ja kodin turvallisuuden kannalta. Ränneillä kerätään sade- ja sulamisvedet pois katolta ja ohjataan ne pois rakennuksesta sekä sen kivijalan ympäristöstä. Jos vesikourut ja rännit ovat tukossa tai likaiset, ne eivät pysty hoitamaan tehtäväänsä kunnolla ja vesi saattaa jäädä seisomaan kattoon tai valumaan vääriin paikkoihin – pahimmillaan rakenteiden sisään.

Tukkeutuneet vesikourut ja rännit voivat johtaa hyvinkin erilaisiin ongelmiin. Jos vesi pääsee valumaan rakennuksen seiniin tai kellariin, voi aiheutua kalliita kosteusvaurioita ja homeen kasvua. Lisäksi pois ohjaamaton vesi saattaa aiheuttaa vaurioita katon omiinkin rakenteisiin.

Saat kauttamme puolipyöreät tai kantikkaat vesikourut useissa värivaihtoehdoissa

Asennamme rännit uudiskohteiden lisäksi myös saneeraus kohteisiin. Tarkan työnjäljen lisäksi viemme aina mukanamme vanhat  purettavat rännit, joten jälkeemme jää vain uudet ja toimivat vesikourut. Tärkeää meille on se, että asiakas on aina tyytyväinen lopputulokseen. 

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä Sinuun – tehdään kaupat niin asennamme uudet rännit taloosi sovittuna ajankohtana!

Scroll to Top