Yritys

HelaFix Oy
Kauhava – Seinäjoki – Kokkola – Vaasa

KattoFix - Kokemusta ja kiitettyä katto-osaamista 


Kun hakusessa on luotettava kattoremontin tekijä Etelä-Pohjanmaalla, on KattoFix taatusti hyvä valinta. Hoidamme katon pellitykset, pesun ja maalauksen, kattoremontit sekä sadevesikourut ja rännit. Aina ammattitaidolla ja pienen, käsityötä tekevän yrityksen ammattiylpeydellä. Kokemuksemme katto- sekä peltitöistä on kerätty yli 30:n vuoden ajalta ja seisomme aina selkä suorana työmme tuloksen edessä, asiakaspalveluun panostaen. Valitessasi meidät kattoremontin tekijäksi, tiedät saavasi aina rehellisen mielipiteen ja voit säästää ison rahan.

Helafix Oy

KOKKOLA - VAASA - SEINÄJOKI

”Tämä se on makiaa puuhaa, kun on käsillä tekemiseen tottunut. Se, että oma kädenjälki näkyy ja saa ulkoilmassa tehdä työtä ihmisten kotien eteen!”

Varikkomme sijaitsee Kauhavalla, mutta olemme liikkuva ja luotettu kattoremontin tekijä Seinäjoki – Vaasa – Kokkola akselilla, toki tarvittaessa teemme työtä myös kauempana. Asiakkaat meitä ovat kiitelleet, mutta helppoahan tämä on – saadaan tehdä sitä mistä tykätään!

Työskentelemme sekä yksityisille että yrityksille, mutta asiakkaasta riippumatta teemme työmme aina taatusti kilpailukykyisin hinnoin, olipa kyseessä sitten uudiskohteen katteen asentaminen tai vanhemman kohteen kunnostustyöt.


Scroll to Top